Plugg inn og lad opp, helt automatisk.

AutoCharge

Autocharge fra Eviny gir deg en enkel og rask ladeopplevelse. Alt du trenger å gjøre er å parkere, plugge inn, og la bilen lade automatisk.

Hva er Autocharge?

Med Autocharge starter ladingen av bilen din helt automatisk når du kobler den til en hurtiglader.

Hvordan virker Autocharge?

Biler som støtter Autocharge har en unik ID som sendes til laderen ved tilkobling. Denne ID-en sendes deretter til oss, og vi kan automatisk identifisere hvilken Bilkraft-konto som skal belastes. Ingen ekstra handlinger er nødvendig!

Hvordan aktiverer jeg Autocharge?

Aktivering av Autocharge er enkelt! Gå til Min Bilkraft, Min detaljer og deretter Autocharge. Her kan du registrere bilen din mens du er ved en ladestasjon. Vi sjekker om bilen din støtter Autocharge under registreringen. Etter dette trenger du ikke å bruke appen eller en brikke når du skal lade – bare plugg inn bilen, og ladingen starter automatisk på din Bilkraft-konto. Du kan selvfølgelig fortsatt åpne Bilkraft-appen for å sjekke ladingen. Den vil vises under Aktiv lading med all teknisk ladedata.

Det eneste du må sørge for er at du har et gyldig betalingskort registrert på din Bilkraft-konto.

Hvordan stopper jeg en Autocharge-lading?

Du kan enkelt stoppe ladingen i appen eller i bilen, akkurat som ved en vanlig lading. Kvittering og teknisk ladedata finner du på de vanlige stedene.

Hvilke ladere støtter Autocharge?

Alle Eviny hurtig- og lynladere støtter Autocharge. Normalladere (AC-lading opptil 22 kW) støtter dessverre ikke Autocharge.

Hvilke biler støtter Autocharge?

Autocharge støttes kun av biler med CCS-ladeport. Dette betyr at biler som Nissan Leaf eller tidlige KIA Soul ikke støttes. Ingen biler fra Volkswagen, Skoda eller Audi støtter Autocharge. Det kan også variere for andre modeller avhengig av bilens programvare og batteripakke. Vi sjekker om bilen din støtter Autocharge ved registrering.

Hva skal jeg gjøre hvis jeg ser at Autocharge-lading har startet og min bil ikke lader?

Kontakt Eviny kundeservice umiddelbart!

Kan flere brukere ha Autocharge på samme bil?

Nei, kun én enkelt Bilkraft-konto kan ha Autocharge for én bil.

Hvordan slår jeg av Autocharge?

Du kan slå av Autocharge ved å gå inn på kjøretøy-menyen i Bilkraft-appen og bruke knappen for å slå av/på Autocharge. Når Autocharge er deaktivert, starter ikke ladingen automatisk.